Чемпіонат України з хортингу 13-15.10.2017 м.Луцьк

13 - 15 жовтня 2017 р. у м. Луцьк Волиньскої обл. відбувся Чемпіонат України з хортингу серед: юнаків та дівчат (8 - 9 р.); юнаків та дівчат (10 - 11 р.); старших юнаків та дівчат (12 - 13 р.) у розділах: «двобій», «форма», «показовий виступ», «сутичка» та чоловіків і жінок (18 +) у розділах «форма», «сутичка» на базі спортивного комплексу Східноєвропейского національного університету імені Лесі Українки.
На турнір приїхали близько 300 спортсменів. У складі команди Дніпропетровської області виступали хортингісти клубів Покрова, Кам'янського, Петриківки, Нікополя. Від НМФХ до Луцьку були відряджені:
  • Лісанов Сергій,
  • Пономаренко Олексій,
  • Пасько Кирило.
До скарбниці команди області нікопольці поклали три срібла: Лісанов Сергій у розділі "форма", Пасько у розділах "сутичка" і "форма". Дніпропетровська команда взяла 2 місце у командному заліку.











Для маленьких спорсменів НМФХ це був перший Чемпіонат України, дітям мандрівка сподобалась. Трохи зіпсувли враження від заходу дуже холодні номери готеля "Світязь". 



Вітаємо команду Дніпропетровської області з вдалим виступом на Чемпіонаті! Вітаємо переможців, призерів турніру та їх тренерів! Не зупиняйтеся на здобутих результатах - завжди йдіть вперед!


ХОРТИНГ - СПОРТ ТВОЄЇ ЮАТЬКІВЩИНИ!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Поединок

Вибір правильного моменту для атаки в змішаних бойових системах