День фізичної культури і спорту 2017

9 вересня 2017 р спортсмени відзначали День фізичної культури і спорту.
Підготовка нашої команди (інструктор НГФХ +Лісанов Сергій Сергійович, +Пономаренко Олексій , +Лантух Катерина , +Бекетов Владислав , Катерина Коржук, Ярослав Журавльов, Саган Микита ) до свята почалась з 7 вересня, нас запросили до себе на заходи Олімпійського тижня кілька шкіл. На жаль, нам вдалося відвідати тільки 3 школи: школу №9, школу №24 та нашу рідну школу №2. Величезне спасибі колективам шкіл за теплий прийом, проявлений інтерес до нашого показового виступу і взагалі до нашого виду єдиноборств!
8 вересня в СШ №2 наша команда провела не тільки показовий виступ, проведено відкрите тренування, інструктор НМФХ, +Лісанов Сергій Сергійович, взяв участь в проведенні уроків фізкультури.





















На урочистому заході на честь свята в КЗ "НКДЦ" голові НМФХ була вручена грамота - "Подяка" за внесок у розвиток фізичної культури і спорту у Дніпропетровській області



Ранок святкового дня +Лісанов Сергій Сергійович і +Бекетов Владислав  зустріли на бігу, ставши учасниками забігу, який влаштував Нікопольський Завод Феросплавів. Призерами, на жаль, не стали, але заряд бадьорості і позитиву отримали






Величезне спасибі нашій команді підтримки, батькам: Сагану В'ячеславу Григоровичу, Журавльову Михайлу Васильовичу, Лантух Михайлу Павловичу - за допомогу в організації перевезення команди, за швидку збірку / розбирання хорта, за швидке одягання нас в екіпіровку.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Поединок

Чемпіонат України з хортингу 13-15.10.2017 м.Луцьк

Открытый чемпионат Днепропетровской области по хортингу, раздел "Поединок"